Velkommen til Beboerprojekt Puls

Velkommen til Beboerprojekt Puls

Velkommen til Beboerprojekt Puls

Velkommen til Beboerprojekt Puls

Beboeraktivitet i Nordvest

Trivsel, tryghed og fællesskab er det bærende i vores arbejde, hvilket afspejler mange af vores beboerrettede aktiviteter. Her kan du læse om nogle af de aktiviteter, vi har i Puls. For aktuelle nyheder må du holde dig orienteret på vores facebook-side.

Beboercafé

De sociale viceværter driver en beboercafé for voksne enlige bosiddende i helhedsplanens afdelinger. Beboercaféen er et tilbud til voksne, der mangler kontakt og fællesskab til andre voksne. Beboercaféen drives af WeShelter i samarbejde med Beboerprojekt Puls og tilbyder et let lunt måltid til 5 kr. Der er gratis kaffe og te. Alt efter ønske inviteres andre aktører med. Caféen har åbent hver torsdag kl. 12-14 i Ansgar kirkes lokaler på hjørnet af Bogfinkevej og Rørsangervej.

Sammen på plænen

Hver torsdag fra slutningen af marts måned mødes vi på det grønne areal mellem Magistervej og Bogtrykkervej (Grønningen) for at lave forskellige hyggelige aktiviteter. Vi spiller f.eks. bold, flyver med drage eller spiller forskellige spil. Det er både for børn, unge og voksne. 

Projektet er et samarbejde mellem Beboerprojekt Puls og fritidsinstitutionen Uglen.

I sommerhalvåret er der åbent hver torsdag kl. 16-18. Hold øje med opslag.


Havegruppen i Sangergården


Naboskabshaver på Stærevej


Beboerprojekt Puls faciliterer fællesspisning


Beboerprojekt Puls har i samarbejde med afdelingsbestyrelsen på Vestergårdsvej og Områdefornyelsen Fuglekvarteret gennemført markedsdag og gadefest på Stærevej.

I samarbejde med Områdefornyelse Fuglekvarteret,
Bispebjerg Lokaludvalg og SAB har beboere i
Fynshuse etableret en forhave til glæde for alle
i afdelingen.

 

 

 

 

Adresse:

Smedetoften 14 1. sal, 2400 København NV. Telefon: 2491 6616

I samarbejde med:

      

TYPO3 CMS