Velkommen til Beboerprojekt Puls

Velkommen til Beboerprojekt Puls

Velkommen til Beboerprojekt Puls

Velkommen til Beboerprojekt Puls

Beboerprojekt Puls arbejder for at skabe gode rammer for familier, børn og unge. Vi arbejder bl.a. med at gøre adgangen til fritidstilbud og foreningslivet i lokalområdet nemmere. Herunder kan du læse om de forskellige aktiviteter, vi arbejder med.

Feriecamp

Beboerprojekt Puls er med under Ferie Camp. Ferie Camp er aktiviteter for børn og unge i skolernes ferier. Ferie Camp afholdes forskellige steder på Bispebjerg og der uddeles altid programmer via skolerne. Læs mere om Ferie Camp her.

Fritidsguidning

Vi hjælper børn og unge i gang med en fritidsaktivitet, enten ved at guide ind i det etablerede foreningsliv eller ind i fritids-og ungdomsklubber. Vi har et tæt samarbejde med de lokale foreninger og klubber og er bl.a. til stede på Tagensbo skole hver mandag, hvor børn på skolen kan opsøge ungekoordinatoren. Kontakt Ungekoordinatoren hvis dit barn har brug for at komme i gang  med en fritidsaktivitet.

Fritidsjob

Hvis du er over 13 og har svært ved at finde et fritidsjob eller du har brug for råd og vejledning ift. uddannelsesvalg kan du kontakte Beboerprojekt Puls Ungekoordinator.

Du kan bl.a. møde Beboerprojekt Puls Ungekoordinator på Smedetoften 14 i Ungekulturhuset hver onsdag fra klokken 15, hvor der er åben vejledning sammen med UU København, klub Smedetoften og Beboerprojekt Bispebjerg.

 

 

 

 

 

Adresse:

Smedetoften 14 1. sal, 2400 København NV. Telefon: 2491 6616

I samarbejde med:

      

TYPO3 CMS