Velkommen til Beboerprojekt Puls

Velkommen til Beboerprojekt Puls

Velkommen til Beboerprojekt Puls

Velkommen til Beboerprojekt Puls

Beboerprojekt Puls arbejder for at skabe gode rammer for familier, børn og unge. Vi arbejder herunder med at gøre adgangen til de lokale klubtilbud og foreningslivet i lokalområdet nemmere. Herunder kan du læse om de forskellige aktiviteter, vi arbejder med.

 

 

Sammen på plænen

Hver torsdag fra slutningen af marts måned mødes vi på det grønne areal mellem Magistervej og Bogtrykkervej (Grønningen) for at lave forskellige hyggelige aktiviteter. Vi spiller f.eks. bold, flyver med drage eller spiller forskellige spil. Det er både for børn, unge og voksne. 

Projektet er et samarbejde mellem Beboerprojekt Puls og fritidsinstitutionen Uglen.

I sommerhalvåret er der åbent hver torsdag kl. 16-18. Hold øje med opslag.

 

 

Andre Aktiviteter

Ferie Camp

Beboerprojekt Puls er med under Ferie Camp. Ferie Camp er aktiviteter for børn og unge i skolernes ferier. Ferie Camp afholdes forskellige steder på Bispebjerg og der uddeles altid programmer via skolerne. Læs mere om Ferie Camp her.

 

Der afholdes af og til arrangementer på Degnestavnens legeplads, den bemandede legeplads ved Hulgårds Plads eller andre steder. Når dette sker, så er Beboerprojekt Puls ofte med i planlægningen  og gennemførelsen. Dette annonceres i nyhedsbrevet og via skolerne.

 

 

 

 

 

 

 

 

Adresse:

Smedetoften 14 1. sal, 2400 København NV. Telefon: 2491 6616

I samarbejde med:

Logoer

      

TYPO3 CMS